Členové sdružení

Zákaznické centrum Visual Communication
fax: +420 233 113 223
viscom@antalis.cz

Za dobu svého působení na českém trhu s papírem se firma Antalis vypracovala mezi špičku ve svém oboru. Základem společnosti je široká nabídka produktů v pěti sektorech: Print, Office, Visual Communication, Packaging a Solutions, která zahrnuje významné a kvalitní značky tuzemských a zahraničních dodavatelů.
Sektor Visual Communication nabízí širokou škálu materiálů pro velkoformátový digitální tisk, signamaking a sítotisk, materiály od papírů, samolepicích tiskových fólií, plotrových fólií, laminovacích fólií, bannerů a různých speciálních materiálů až po PVC desky, dutinkové desky, hliníkové sendviče, plexi, orientační a prezentační systémy. Součástí nabídky je samozřejmě formátování desek, fólií a bannerů.

AXOM KLADNO s. r. o.
Gen. Klapálka 1614,
272 00 Kladno
Tel/fax: +420 312 248 842;
GSM: +420 724 598 309

kontakt pro oblast Morava
Radim Ptáčník
GSM:+420 602 703 001
Informace: info@axom.cz
Objednávky: axom@axom.cz
www.axom.cz

První plexisklo Perspex přivezla firma na tuzemský trh od anglického koncernu ICI již v roce 1992. V současné podobě působí AXOM na českém trhu od roku 1995, zejména jako oficiální distributor desek Perspex® pro český trh.
Firma je zaměřena na prodej deskových materiálů pro signmaking, ale dodává také plasty pro stavebnictví a průmysl. V nabídce je kompletní sortiment plastových desek a dále trubky, tyče, profily i příslušenství (lepidla, leštící pasty atd.). Kromě plexiskla firma nabízí např. PVC, HPS, PET, polykarbonát, polypropylen či hliníkové sendviče pro výrobu reklam a světelných systémů, interiérový design nebo výrobu nábytku. Pro průmysl dodává Axom zejména konstrukční plasty.

Bitcon, spol. s r.o.
Suchý vršek 2122/33,
Praha 5, 158 00
fax.: 251 095 499
e-mail: obchod@bitcon.cz

Již více jak 20 let fungujeme na českém trhu jako dodavatel technologií a materiálů pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Nabízíme velkoformátové tiskárny – solvent, latex, sublimační, UV tiskárny a řezací plotry, laminátory, gravírovací a modelovací stroje, 3D scannery a nažehlovací lisy. Dodáváme i veškerý spotřební materiál, jako jsou inkousty, média pro tisk, reklamní textil, laminační, samolepicí a nažehlovací fólie, doplňky. Působíme jako autorizovaný dealer Roland DG a Graphtec, dále zastupujeme značky Olepo, Mactac, Simboli, SEFA, RICOH aj. Samozřejmostí je technická a servisní podpora všech dodávaných technologií.

CANON CZ s.r.o.
Jankovcova 1595/14, vchod B
170 00 Praha 7 - Holešovice
tel.: +42(0)225 280 398
e-mail: info-cz@oce.com

Canon je předním světovým inovátorem a poskytovatelem zobrazovacích řešení. Od počátku své existence v roce 1933 se Canon soustředí na oblast fototechniky, od šedesátých let se zaměřuje i na další oblasti související s řešeními pro zpracování obrazu a aplikovaným využitím kancelářské a výpočetní techniky. Výrazným milníkem v historii byla akvizice nizozemské společnosti Océ v roce 2010, která rozšířila portfolio služeb společnosti Canon především v oblasti profesionálního tisku a outsourcingových služeb.
V České republice Canon působí od roku 1994 a za tu dobu se stal značkou určující trendy ve všech segmentech, kde působí, vybudoval širokou síť partnerů a vytvořil komunitu spokojených uživatelů v domácí i podnikové sféře. Filozofií společnosti je navazovat dlouhodobé obchodní vztahy s cílem nabídnout zákazníkům řešení problému včetně analýzy potřeb. Velký důraz je kladen na kvalitu konzultací a servisních služeb včetně dodávek materiálů. Do českého prostředí tak Canon přináší všechny hodnoty, díky kterým je uznávanou globální značkou: technologickou vyspělost, důraz na vysokou přidanou hodnotu a spolehlivý trvalý vztah se svými partnery.

COMIMPEX PRINT, s.r.o.
Haškova 153/17
638 00 Brno
Tel: +420 541 213 159
e-mail: obchod@c-print.cz

Společnost COMIMPEX PRINT, s.r.o. se zabývá prodejem technologií a materiálů pro výrobu reklamy se zaměřením na velkoformátový digitální tisk a poskytováním servisních služeb. Oblast jejího působení je na území České republiky a Slovenska, kde zastupujeme celosvětově významné výrobce na trhu vizuální komunikace. COMIMPEX PRINT je hlavně partnerem a distributorem značek EFI, MUTOH, HEXIS a EMBLEM.
Naším hlavním cílem je poskytování kvalitních a komplexních služeb zákazníkům. Základem pro plnění tohoto stanoveného cíle je kvalifikovaný tým odborníků. Naše firma je složena z obchodníků a servisních techniků s bohatou a mnohaletou znalostí trhu, kteří svoji vysokou odbornou a profesionální úroveň získávají také pravidelnou účastí na školeních u dodavatelů technologií, tedy přímo ve výrobních závodech.
V oblasti poskytování služeb nabízíme předprodejní i poprodejní poradenství, poskytování servisních služeb počínaje záručním a pozáručním servisem technologií a tvorbou barevných ICC profilů na míru konče. Servis je zajištěn zkušenými techniky z pracoviště Brno a Praha.
Pro zajištění dodávek spotřebního materiálu využíváme skladovací prostory v Brně Maloměřicích a v sídle společnosti na Lesné. Rozvoz zboží po Brně je zajištěn vlastním vozovým parkem, po zbytku ČR a SR spediční firmou.
COMIMPEX PRINT, s.r.o je dceřinou společností mateřské firmy COMIMPEX spol. s r.o., dodavatele technologií a řešení v oblasti informačních, komunikačních a zabezpečovacích technologií s více jak dvacetiletou tradicí na trhu.

Sídlo firma a centrální sklad Zlín:
DENCOP LIGHTING spol. s r.o.
Tečovská 1122
763 02 Zlín – Malenovice
e-mail: obchod@dencop.cz

Pobočka a sklad Praha:
Chrášťany 140, 252 19 Rudná u Prahy
e-mail: praha@dencop.cz

Zastoupení pro Slovenskou republiku, centrála:
Dencop Lighting Slovakia s.r.o.
Bratislavská 533, Most pri Bratislave 900 46, Slovensko
tel.:+421 245 951 544
e-mail: obchod@dencop.sk

Dencop Lighting Slovakia s.r.o., pobočka a sklad Košice:
Barčianska 66, 040 17 Košice, Slovensko
e-mail: obchodke@dencop.sk

Společnost vznikla v roce 1990 pod názvem Milan Gregůrek – Dencop. V roce 1999 došlo k její transformaci na společnost s ručením omezeným DENCOP LIGHTING spol. s r.o. – dodavatel materiálů a komponentů pro signmaking a stavebnictví s technickým poradenstvím, formátování a frézování na CNC frézce a vlastním rozvozem k zákazníkovi.
Našim zákazníkům nabízíme široký sortiment materiálů pro oblast výroby nesvětelné, světelné a neonové reklamy, LED aplikací, digitálního tisku, deskových materiálů - PVC, plexisklo (PMMA), polykarbonát (PC). Disponujeme bezkonkurenčně nejširší nabídkou deskových materiálů - hliníkových kompozitních sendvičů typu bond, které nabízíme pod naší obchodní značkou DEBOND a pro stavebnictví ALU-BOND A2. Sortiment průběžně doplňujeme o modernější a výkonnější LED technologie.
Jsme oficiálním partnerem společnosti MEAN WELL.
Rozvíjíme obchodní aktivity na zahraničních trzích, spolupracujeme s významnými výrobci, kde na základě poptávky našich zákazníků vznikají nové produkty na jejichž vývoji se aktivně podílíme. Pro řadu z nich vlastníme průmyslové vzory a kvalitu výroby dozorujeme přímo ve výrobě.
Naši zákazníci z České republiky i ze zahraničí (65% obratu tvoří export do celého světa) mají identické požadavky a to zájem o kvalitní materiál za dobrou cenu, který je osvědčený pro konkrétní aplikace. Jako dodavatelé jsme schopni zákazníkovi poskytnout nejen záruky a certifikace ale také vlastní know-how o zpracování, využití a instalaci.
Zastupujeme kanadskou společnost AXYZ v prodeji frézek pro Českou a Slovenskou republiku.

Effetec s.r.o.
Řepčínská 309/12
779 00 Olomouc
Česká Republika

Mobile: +420 604 661 717
Email: effetec@Effetec.com
dfrantik@effetec.com
Web: www.effetec.com

Jako výrobci UV velkoformátových tiskáren chápeme potřeby zákazníka a uvědomujeme si význam konzistentní kvality a spolehlivosti, odolnosti zařízení, rychlé výroby, jednoduchého ovládání a dlouhodobé údržby. Naší snahou je poskytovat pro naše stroje, náhradní díly a spotřební materiál, vždy za nejvýhodnější ceny, stejně tak jako vynikající služby, které utváří dlouhodobé vztahy s našimi váženými zákazníky.
Zabýváme se, řešením problémů v oblasti digitálního tisku, servisem a prodejem náhradních dílů a inkoustů.
Naše výrobky nabízí vysokou kvalitu tisku, kreativitu a všechny přednosti technologie UV digitálního přímého tisku. Odolnost všech modelů je testovaná v reálném provozu. Pomocí širokého spektra mechanických, elektronických a inkoustových modulů pokryjeme kompletní řešení v oblasti digitálního tisku podle požadavků zákazníka.
Dlouholeté zkušenosti s tiskovými technologiemi od předních výrobců tiskových hlav nám umožňují vybrat pro danou aplikaci to neideálnější řešení. Spolupracujeme s vetšinou výrobců UV inkoustů a průběžně testujeme všechny nové řady jejich produktů, ze kterých následně vybíráme vhodný inkoust pro danou aplikaci. Při realizaci využíváme dlouholeté zkušenosti získané při vývoji sériových velkoformátových tiskáren. Náš trh se nesoustředí pouze na Českou a Slovenskou republiku, ale zaměřuje se na celý svět, který tvoří 80% našich zákazníků. Své přímé zastoupení máme i na Blízkém východě.

HaWe systems, s.r.o.
Železniční 4A, 772 11 Olomouc
tel.: +420 588 499 101, 588 499 122-3
fax: +420 588 499 356
e-mail: hawe@hawe.cz

Technologie pro signmaking a dělení plochých materiálu všeho druhu: stolové plotry. CNC řezací systémy: nůž, fréza, laser, plasma , vodní paprsek. Výhradní importér ARISTO - universální stolové plotry. Autorizovaný distributor MultiCam Inc. - CNC frézovací a řezací stroje. Autorizovaný distributor Eurolaser – laserové řezací systémy. Distributor SAi – software pro signmaking. .

HSW Signall, s.r.o
VGP Park Horní Počernice, Hala D1
F. V. Veselého 2635/15
e-mail: obchod@hsw.cz

Brno
HSW Signall s.r.o.
Areál MANAG
Kaštanová 489/34
620 00 Brno
e-mail: brno@hsw.cz

Košice
HSW Signall, spol. s r.o.
Južná Trieda 78
040 01  Košice
email: kosice@hsw.sk

HSW Signall je předním dodavatelem materiálů a technologií pro výrobu reklamy v České a Slovenské republice.
Charakteristickým rysem je silné odborné a technické zázemí. Ke všem dodávaným zařízením je poskytována technická podpora a profesionální servis.
V oblasti spotřebních materiálů pokrývá sortiment HSW Signall aplikace velkoplošného digitálního tisku, řezané reklamy, deskových materiálů a orientačních systémů.
HSW Signall zastupuje na českém a slovenském trhu značky Neschen, HP, Multi-fix, Mactac, Forex, KAPA, Dibond, Verseidag, Onyx, Mutoh, Cosign a další.
Dlouhodobou vizí společnosti je orientace na kvalitu a zákaznický komfort.

RICOH Czech Republic s.r.o.
Jihlavská 1558/21
email: info@ricoh.cz
www.ricoh.cz

RICOH Slovakia s.r.o.
Koceľova  9
tel: +421 02 326 306 20
email: obchod@ricoh.sk
www.ricoh.sk

RICOH je světová technologická společnost specializující se na kancelářská tisková zařízení, řešení produkčního tisku, systémy pro správu dokumentů a IT služeb. Sídlo společnosti je v Tokiu, skupina RICOH operuje ve 200 zemích a regionech.

Většina výnosů společnosti pochází z prodeje produktů, řešení a služeb, které zlepšují interakci lidí a informací. RICOH také vyrábí digitální fotoaparáty, které vyhrály několik ocenění a specializuje se na průmyslové výrobky. Značka RICOH je známá pro svou kvalitu technologií, výjimečné standardy svých služeb zákazníkům a podnět k udržitelnosti.

Pod korporátním sloganem, imagine. change., RICOH pomáhá společnostem změnit způsob jejich práce a podněcuje kolektivní představivost svých zaměstnanců.

Zastoupení pro českou a slovenskou republiku vzniklo v červenci 2015 akvizicí divize společnosti IMPROMAT CZ, která zde značku RICOH od roku 1990 zastupovala.

Jansen Display s.r.o.
Přestanov 5

Obchodní oddělení
Jindřišská 5
Praha 1
tel.: +420-224 817 477
fax: +420-222 313 796
e-mail Praha: prodej@jansen-display.cz

Výroba a expedice
Přestanov 5
tel.: +420-417 568 040
fax: +420-417 568 357
e-mail: info@jansen-display.cz

Firma Jansen Display již od poloviny devadesátých let dodává na náš trh velmi kvalitní POS systémy (prostředky pro prezentaci v místě prodeje). Od začátku výrobky vynikaly skvělým designem a kvalitním provedením. Klasické i světelné plakátové rámy vyráběné z hliníkových profilů se brzy staly velmi žádaným zbožím.
Na změny požadavků a trendů na trhu dokázala firma reagovat velmi flexibilně. Poslední roky ukázaly, že zadavatelé stále více požadují možnost nákupu standardních POS systémů za nízké ceny a s krátkými dodacími lhůtami. Proto v roce 2001 a 2005 vybudovala Jansen Display nové výrobní haly na Teplicku.
Za dobu své existence společnost Jansen Display spolupracovala a spolupracuje s řadou významných nadnárodních společností. Jejími zákazníky jsou například: T-Mobile, ErsteBank, UPC ČR, Gilette, Procter and Gamble, Avon, Staropramen, L'Oreal CZ, Raiffeisen Bank.

Papyrus Bohemia s.r.o.
K Hrušovu 292/4
Tel.: +420 272 114 540
Email: info.cz@papyrus.com
www.papyrus.com
Zákaznické centrum Viscom
Email: prodej.viscom.cz@papyrus.com

Přední velkoobchod papírem, obalovými materiály a materiály pro vizuální komunikaci působící na českém a slovenském trhu. Disponuje širokou nabídkou a silným skladovým sortimentem ve třech divizích: Paper, Packaging a Viscom. Divize Viscom nabízí ucelenou řadu materiálů a technologií pro výrobu reklamy a velkoformátový tisk. Sortiment zahrnuje materiály pro signmaking, digitální tisk a sítotisk, deskové materiály, digitální tiskové technologie Mutoh, řezací plotry Summa, frézovací stroje VHF a laminátory Kala.

SIMONA - PLASTICS CZ, s.r.o.
Zděbradská 70
251 01 Říčany - Jažlovice
mail@simona-cz.com
www.simona-cz.com

SIMONA - Global Thermoplastic Solutions
SIMONA AG je přední společnost pro výrobu a vývoj výrobků z termoplastů s výrobními a odbytovými středisky po celém světě. Výrobní program zahrnuje plastové polotovary (desky, tyče, profily, svařovací dráty), trubky, tvarovky a prefabrikované díly. SIMONA zaměstnává okolo 1.300 zaměstnanců a více než 35.000 výrobků pro nejrůznější obory vyrábí v Německu i v zahraničí. Roční produkce činí více než 100.000 tun. SIMONA AG je kotována v General Standard na frankfurtské burze. Společnost sídlí v Kirnu, Porýní-Falcko, Německo.

SPANDEX SyndiCUT, s.r.o.
Pražská 238,
250 66 Zdiby
fax: +420 286 006 400

e-mail: spandex@spandex.cz

Brno
Spandex SyndiCUT, s.r.o.
Škrobárenská 483/6
Vjezd z ul. Masná
617 00 Brno
fax +420 545 422 300
www.spandex.cz
Otvorene: Po- Pa: 8:00 - 17:00

Dodavatel materiálů a zařízení pro výrobu reklamy - samolepicí fólie, desky z plastů a hliníku, materiály a zařízení pro digitální tisk, laminovací materiály a zařízení, vyřezávací, gravírovací a frézovací plotry, orientační systémy, materiály pro ofsetový tisk a sítotisk, materiály pro výrobu světelných reklam, reklamní nosiče, grafický software a další.

VINK - PLASTY, s.r.o.
Klientské centrum Brno
Vink - Plasty s.r.o.
Kaštanová 667/141d
617 00 Brno
tel.: +420 515 556 160 / 161
fax.: +420 515 556 162
e-mail: brno@vink.cz

Klientské centrum Praha
VGP Park Horní Počernice Hala D1
F.V. Veselého 2635/15
tel.: +420 222 264 040 / 141
fax.: +420 222 264 049
e-mail: praha@vink.cz

Dodavatelé plastových polotovarů pro Signmaking, reklamu, průmysl a stavebnictví s dlouholetou tradicí.

Zenit, spol. s r.o.
100 00 Praha 10 - Malešice
tel.: +420 234 707 050-5
fax: +420 234 707 086
e-mail: plexi@zenit.cz

Pobočka
Červená Lhota 13
783 21 Chudobín okres Olomouc
fax: +420 585 340 012
e-mail: olomouc@zenit.cz

Zenit SK, s.r.o.
Nová ul. 831/78
972 41 Koš
tel:+421 465 430 771
fax:+421 465 420 242
e-mail: zenit@zenitsk.sk

Firma Zenit patří mezi největší dodavatele plastových deskových materiálů pro reklamu, stavebnictví a průmysl od roku 1996. Jsme přímý dovozci, zastupujeme Německé firmy Evonik a Bayer.
Klíčovým produktem je plexisklo značky PLEXIGLAS a polykarbonát MAKROLON, které dodáváme ve formě desek, trubek, tyčí, lepidel a doplňků. Pro komůrkové desky nabízíme montážní příslušenství včetně lišt. Dále dodáváme PVC, PET, PETG a desky typu BOND.
Poskytujeme technické poradenství, formátování na míru a pravidelný rozvoz, jsme schopni zajistit i zpracování materiálu ve spolupráci s našimi partnery.