Pets or Tools vítězem měsíce


Pets or Tools vítězem měsíce

Realizace galerie Pro Factorine z francouzského města Nancy se stala vítězem měsíce června 2016 v soutěži MACtac Awards. Využití fólií MACcrystal 8400 v celkovém kontextu vás určitě zaujme.

Galerie Factorine je sdružení, které poskytuje místo pro tvorbu i prezentaci širokému spektru mladých umělců. Prostor galerie a ateliérů je ve starém domě přímo v centru Nancy, kterému projekt vdechnul nový život a umožnil prezentaci mladé tvorby široké veřejnosti.

Jako výstavní plochu využívá starou výlohu, která je na očích všech kolemjdoucích. Grafická instalace Pets or Tools (Domáci mazlíčci nebo nástroje) je uměleckou výzdobou oné výlohy, která byla součástí projektu Keep the Light On. Fólie byly vyřezány ručně a nalepeny do konečného vizuálu.

 

MACcrystal 8400

Speciálně navržený transparentní vinylový film je určen pro použití ve světelné reklamě a k dekoracím skla. Je vyráběn takovým způsobem, aby byla zaručena jednotná reprodukce barev. K dispozici je v 17 zářivých odstínech. Dodavatelem materiálů MACtac je společnost HSW Signall.